Descopera Mediasul – ed. a IV-a – 2016

Sigla piept roz

descopera-mediasul-iv-2016-cover-fb

 

Rotaract Club Mediaș vă invită la cea de a IV-a ediție, a concursului Descoperă Mediașul, un eveniment dedicat elevilor de clasa a VII-a, din școlile gimnaziale din Mediaș, ce va avea loc în data de 29 octombrie 2016, începând cu ora 12:00 până la ora 14:00, în centrul istoric al orașului.

Prin acest proiect urmărim să dezvoltăm: bagajul de cunoștințe, despre propriul oraș al generației viitoare; capacitatea de sinteză și esențializare; gândirea logică; spiritul de echipă; creativitatea. De asemenea, încurajăm mișcarea în aer liber și spiritul de competiție. Copiii vor cunoaște mai bine, aspecte legate de istoria orașului nostru și vor aprecia mai mult frumusețea și bogăția locurilor, prin care trec zi de zi.

A patra ediție a concursului de treasure hunt desfășurat la Mediaș  își propune sa adune 9 echipe – câte una din fiecare dintre cele 9 școli generale, din Mediaș. Fiecare echipă va fi formată din 3 elevi, din clasa a VII-a. Pe baza materialului, despre principalele obiective ale Cetății Mediaș, care va fi pus la dispoziție pe site-ul Rotaract Club Mediaș (http://www.rotaractmedias.org), se vor stabili 5 indicii, care îi vor purta pe copii prin centrul medieval al cetății – de la un obiectiv la altul – prin descoperirea următorului indiciu la fiecare etapă.

La finalul evenimentului se vor acorda 3 premii (constând în tablete electronice, mp3-playere și stick-uri de memorie), Cupa Descoperă Mediașul, pentru echipa câștigătoare și pachete cu dulciuri, pentru toți participanții.

Intra aici pentru a descărca regulamentul concursului, acordul părinților, materialul informativ si alte detalii despre eveniment.

 

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesați site-ul nostru http://rotaractmedias.org/,  pagina de Facebook https://www.facebook.com/RotaractClubMedias și nu ezitați să ne contactați pe email-ul: office@rotaractmedias.org .

Responsabil proiect

Volgyesi Cristea Diana

diana.cristea@rotaract.ro

Președinte Rotaract Club Mediaș

Mandat 2016-2017

Volgyesi Cristea Diana

+40 749047796

FACEBOOK