Cupa Iepurasului – Ed. a III-a 2015

Sigla piept roz

Cupa Iepurasului – Ed. a III-a 2015

Sâmbătă, 4 aprilie 2015, noi, Rotaract Club Mediaș, am organizat la Școala Gimnazială – Comuna Alma, jud Sibiu, Cupa Iepurașului 2015 – ediția a III-a. La manifestarea copilăriei au participat 39 din cei 42 de copii de clasele I-IV care studiază în ciclul primar.

Scopul proiectului a fost de a le oferi o bucurie micuților cu ocazia Sărbătorilor Pascale, provocându-i, în același timp, la competiție, mișcare și creativitate.

Copiii au fost împărțiți, prin tragere la sorți, în 8 echipe și au participat pe rând la fiecare din cele 5 probe propuse de organizatori, trebuind să dea dovadă de:

– Spirit de echipă, forța și inteligență în proba cu funia;

– Rapiditate și precizie în proba cu lingura;

– Dexteritate și atenție în proba cu dalele de hartie;

– Receptivitate și viteza de reacție în proba cu scaunele muzicale;

– Creativitate în proba de desen – pe tema „Sărbătorile Pascale”.

Toți copiii s-au descurcat extraordinar.
La final, toți copilașii au primit pachete cu dulciuri și fructe oferite de noi, Clubului Rotaract Mediaș, cele 3 echipe câștigătoare au primit diplome speciale, iar școlii i-a fost oferită Cupa Iepurașului Rotaract.

Noi, echipa Rotaract Club Medias multumim pentru implicare, participare și colaborare doamnei Directoare a Școlii Gimnaziale din Alma, precum și doamnelor învățătoare – care și-au sacrificat sâmbăta pentru a fi alături de copii într-o activitate extra-curriculară.

De-asemenea, mulțumim Spalatoriei Aqua pentru cele 90 de oua roșii, cât și pentru susținerea și implicarea în toate proiectele noastre !

Pentru poze de la eveniment vă rugăm accesați albumul de pe pagina noastra de Facebook:

FACEBOOK