“Hraneste un zambet”

 

sigla
                    Rotaract Club Medias sustine campania “Hraneste un zambet”, aflata la cea de-a noua editie, organizata de Consiliul Local al Tinerilor Medias .
                   „Hraneste un zâmbet” este o campanie umanitara, traditionala in municipiul Medias. Se desfasoara de doua ori pe an, in proximitatea Sarbatorilor Pascale si a celor de iarna.
                    Scopul proiectului este acela de a „hrani” zâmbetele copiilor cu o situatie materiala precara din municipiul Medias si satul apartinator Ighisu Nou.
                    Astfel, in perioada 14 martie – 30 aprilie 2014, in supermarket-urile din oras vor fi amplasate cosuri in care cetatenii vor putea dona produse alimentare neperisabile si produse de igiena. In cadrul editiei a VIII-a, desfasurata in perioada 13 noiembrie 2013- 13 ianuarie 2014, 222 de copii au primit pachete. Obiectivul pentru aceasta editie este un numar mai mare de pachete acordate copiilor, pe baza listelor transmise de scolile din municipiu si, respectiv satul apartinator, Ighisu Nou.
                    Impreuna putem ajuta cat mai multi copii sa aiba parte de sarbatori frumoase! Cum puteti ajuta? Cumparati produse alimentare neperisabile si produse de igiena si lasati-le in cosurile special amenajate din supermaketurile din oras!
 afis