Cupa Iepurasului – aprilie 2013

sigla

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, Rotaract Club Mediaș a organizat la Școala Generală din localitatea Agârbiciu, jud Sibiu, Cupa Iepurașului 2013. La manifestarea copilăriei au participat 47 din cei 55 de copii de clasele I-IV care studiază în Agârbiciu, inclusiv copiii aflați în Centrul de Plasament din sat.

Scopul proiectului a fost de a le oferi o bucurie micuților cu ocazia Sărbătorilor Pascale, provocându-i, în același timp, la competiție, mișcare și creativitate.

Copiii au fost împărțiți, prin tragere la sorți, în 10 echipe și au participat pe rând la fiecare din cele 5 probe propuse de organizatori, trebuind să dea dovadă de:

–          Spirit de echipă, forța și inteligență în proba cu funia;

–          Rapiditate și precizie în proba cu lingura;

–          Dexteritate și atenție în proba cu sacii;

–          Receptivitate și viteza de reacție în proba cu scaunele muzicale;

–          Creativitate în proba de desen – pe tema „Sărbătorile Pascale”.

Toți copiii s-au descurcat extraordinar, dar două echipe s-au detașat clar. Echipa câștigătoare a obținut maximul de puncte: 5 din 5 probe, în timp ce, echipa de pe locul II a obținut 4 puncte din 5 probe. La final, toți copilașii au primit pachete cu dulciuri și fructe oferite de voluntarii Clubului Rotaract Mediaș, cele 2 echipe câștigătoare au primit diplome speciale, iar școlii i-a fost oferită Cupa Iepurașului Rotaract.

Echipa Rotaract Club Medias multumește pentru implicare, participare și colaborare directorului Școlii Generale din Agârbiciu, domnul Dumitru Constantin, precum și doamnelor învățătoare Cristina Neamțu și Ioana Boariu – care și-au sacrificat sâmbăta pentru a fi alături de copii într-o activitate extra-curriculară.

Echipa Rotaract Mediaș își dorește să păstreze pe viitor tradiția Cupei Iepurașului Rotaract, în fiecare an alegându-se o altă categorie de copii.