ShoeBox 2014

     In acest an Rotaract Club Medias, in colaborare cu Asociatia Culturala ‘Mediasul Nostru” participa la proiectul national ShoeBox.

       Campania o vom desfasura in perioada 1-15 decembrie 2014 in scolile din Medias, iar pe medieseni ii asteptam sa aduca cutiile cu cadouri pregatite pentru cei mici, in holul Restaurantului TRAUBE in zilele de 5,9,11,15 decembrie, de la orele 16:00 la 18:00.

        Toate cutiile pe care le vom strange, vor ajunge la diferiti copii din Medias care provin din familii defavorizate. Anul trecut s-au strans peste 200 de cutii si speram ca in acest an sa depasim numarul.

             Acceseaza http://www.shoebox.ro/ pentru detalii cum sa faci un cadou intr-o cutie de pantofi.

afis_shoebox _2014

 

FEEDBACK:

      Cu ajutorul dumneavoastra am reusit sa adunam peste 400 de cadouri, o cifra pe care noi o egalam cu tot atatia copii fericiti.

      Ne bucuram ca ati hotarat sa ne fiti alaturi si va multumim pentru generozitate si implicare.

      Cadourile au ajuns la copiii care aveau nevoie de ele din Leaganul de copii de la Nades, Scoala Gimnaziala George Popa Medias, Centrul de Plasament Agarbiciu si alte familii cu situatie materiala precara din Axente Sever.

      In numele celor doua asociatii care au colectat si ajutat la distribuirea cadourilor: Asociatia Culturala Mediasul Nostru si Rotaract Club Medias, va multumim pentru implicarea in aceasta campanie umanitara si va dorim Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi!

        De asemenea, multumiri speciale dorim sa adresam celor fara de care nu am fi reusit sa adunam atat e multe pachete: Scolii Nationale de Gaz, Scolii Gimnaziale Ciresarii Medias, Gradinitei Bucuria Copiilor Medias si Restaurantului Traube si angajatilor acestuia – care ne-au gazduit si ne-au ajutat in toata perioada de colectare!

        Pentru mai multe informatii si poze, puteti consulta site-urile partenerilor nostri:

https://asociatiamediasulnostru.wordpress.com

http://www.mirceahodarnau.ro

http://rotaractmedias.org/

10404430_10152883048502246_6491467643410786473_n

 

sigla