Sarbatoarea Sanatatii – ed. a III-a

Sigla piept roz

SARBATOAREA SANATATII

EDITIA A III-A

 

Al treilea festival dedicat mişcării şi nutriţiei pentru o viaţă sănătoasă se va desfăşura la Mediaş în data de 16 aprilie 2016, începând cu ora 10:00 până la ora 13:00 la Clubul Școlar Sportiv din Mediaș.

Prin acest proiect avem ca obiective:

  1. Determinarea locuitorilor din municipiul Mediaș, de toate vârstele, de a participa la demonstrații ale diferitelor sporturi, precum  Aerobic, Tae Bo, Qigong, Zumba, pentru a-și alege varianta cea mai potrivită pentru ei, la Clubul Școlar Sportiv Mediaș, în 16 aprilie 2016, începând cu ora 10:00;
  2. Informarea locuitorilor Mediașului cu privire la importanța nutriției și adoptarea unui stil de viată sănătos prin împărțirea de flyere cu informațiile primite de la medicul nutriționist.

Ce se va întampla în cadrul evenimentului

  • Antrenorii / Instructorii prezenţi vor aduce flyere prin care îşi vor promova activitățile (Flyere care vor cuprinde denumirea sportului, beneficiile acestuia, programul şi date de contact).
  • Se va face o demonstraţie a sporturilor practicate la nivel de oraş (instructorii vor veni împreună cu cei care participă în mod normal la cursurile lor – dar pot participa, și chiar sunt încurajați să o facă, toți amatorii de mișcare).
  • Participanţii pot cere informaţii despre diferitele sporturi care vor fi promovate şi se pot înscrie;
  • Ne dorim și atragerea unor producători locali cu produse bio / de nutriție;

Premii prin tombolă

Sălile de fitness sau instructorii prezenţi la festival pot oferi câte un abonament gratuit la cursurile lor sau alte produse care prin tragere la sorţi vor fi oferite participanților, cu condiția ca aceștia să se înscrie pe tabelul de participare, pus la dispoziție de Rotaract Club Mediaș.

Public ţintă:  persoane care doresc să îşi îmbunătăţească stilul de viaţă.

 

Accepta invitatia noastra la eveniment
FACEBOOK

1933357_965526706876197_6321924691552251726_o