SĂRBĂTOAREA SĂNĂTĂȚII – EDIȚIA A II-A – 2015

Sigla piept roz

SĂRBĂTOAREA SĂNĂTĂȚII – EDIȚIA A II-A

Rotaract Club Mediaș a organizat cea de-a doua ediție a Sărbătorii Sănătății, un eveniment dedicat mişcării şi nutriţiei pentru o viaţă sănătoasă ce s-a desfăşurat la Mediaş în data de 06 iunie 2015, începând cu ora 10:00 până la ora 15:00.

Prin acest proiect ne-am propus să determinăm locuitorii din Mediaș și împrejurimi, de toate vârstele, să participe la demonstrații ale diferitelor sporturi, precum Kangoo Jumps, Aerobic, Tae Bo, qikong, badminton, tenis pentru a-și alege varianta cea mai potrivită pentru ei, dar și să-i informăm despre importanța nutriției și adoptarea unui stil de viață sănătos.

Ce s-a întamplat în cadrul evenimentului?

–           Antrenorii / Instructorii prezenţi au adus flyere prin care şi-au promovat activitățile.

–           Au avut loc demonstraţii ale sporturilor practicate la nivel de oraş (instructorii au venit împreună cu cei care participă în mod normal  la cursurile lor – dar au participat toți amatorii de mișcare).

–           Participanţii au avut posibilitatea de a cere informaţii despre diferitele sporturi care au fost promovate şi s-au putut înscrie la acestea;

–           A existat un stand al Crucii Roșii Mediaș;

–           Au fost prezente și standuri cu: produse sănătoase – al magazinului de produse naturiste EcoLife Mediaș, cu produse apicole bio – Mihaela Mărginean, cu produse de nutriție: Herbalife și un stand în care se puteau obține informații despre asigurări de viață și sănătate – al companiei de asigurări Generali.

La finalul evenimentului a avut loc o tombolă cu premii oferite de antrenori/instructori și standurile prezente. Au participat câteva zeci de medieșeni, iar 15 dintre ei au plecat cu premii interesante.

Pentru poze de la eveniment vă rugăm accesați albumul de pe pagina noastra de Facebook:

FACEBOOK